Facebook Youtube Twitter Instagram Ow.ly Chat
 

El consell d'administració del Parc Científic convoca el concurs per triar el seu nou gerent


L'alcalde i president del consorci, Àngel Ros, anuncia que el Centre Forestal de Catalunya i l'empresa Semic amplien les seves instal·lacions a Gardeny i l'arribada d'una...
20/02/2018

You are in: News

Home >> The news >> El consell d'administració del Parc Científic convoca el concurs per triar el seu nou gerent

El consell d’administració del consorci del Parc Científic Tecnològic i Agroalimentari de Lleida ha celebrat aquest matí una sessió extraordinària en la qual s'ha aprovat per unanimitat el concurs per la selecció del nou gerent, que substituirà Josep Clotet, jubilat des de fa uns mesos. L’alcalde de Lleida i president del consorci del Parc, Àngel Ros, ha assenyalat que ara es donarà publicitat a aquest concurs, per buscar un perfil d’una persona “amb coneixements científics i tecnològics i capacitat de gestió”. Per ara les funcions de gerent les ocupa de forma interina el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l'Ocupació i l'Emprenedoria, Rafael Peris.

La reunió també ha repassat el funcionament ordinari del Parc. Ros ha anunciat l’ampliació de les instal·lacions que té a Gardeny el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya-Incafust, que arribarà fins als 270 metres quadrats, i les de l’empresa de tecnologies de la informació Semic. A més, també s’implanta una nova empresa d’enginyeria, Set Up Enginyers.

“Ara ja són aproximadament 1.800 treballadors, gairebé tots joves titulats, que estan treballant al Parc Científic i Tecnològic de Gardeny. El parc va creixent dia a dia tant amb emprenedors, noves empreses i els centres de recerca. Ens cal seguir creixent i generant oportunitats pels nostres joves, titulats universitaris i de FP i crear més empreses en les incubadores i vivers que tenim al Parc”, ha afirmat l’alcalde i president del Parc Cientíc, Àngel Ros.