Facebook Youtube Twitter Instagram Ow.ly Xat
 

L’alcalde Àngel Ros assisteix al lliurament de despatxos de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn


El paer en cap ha destacat la importància que té pel conjunt del Pallars Jussà, tant a nivell econòmic com social, la permanència de l'Acadèmia general...
09/07/2018

Inici >> Notícies >> L’alcalde Àngel Ros assisteix al lliurament de despatxos de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha participat aquest matí en el lliurament de despatxos de la XLIII Promoció de Sergents de l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn. Aquest any, l’acte l’ha presidit el cap de l’Estat Major de l’Exèrcit de Terra, Francisco Javier Varela Salas.

El paer en cap ha valorat positivament la importància que té pel conjunt del Pallars Jussà tant a nivell econòmic com social la permanència d’Acadèmia General Bàsica de Suboficials al municipi de Talarn.

A l'acte de lliurament de despatxos hi han assistit també la delegada del Govern de l’Estat a Catalunya, Teresa Cunillera, el Subdelegat del Govern de l’Estat a Lleida, José Crespin, l’alcalde de Tremp, Joan Ubach i l’alcaldessa de Talarn, Inés Moré, entre d’altres autoritats.