Facebook Youtube Twitter Instagram Ow.ly Xat
 

À.Ros: “TripAdvisor torna a situar la Seu Vella com a monument excel·lent”


El paer en cap i president del Consorci del Turó ha assenyalat que, a més, el Seu Vella Music Festival ha posicionat el conjunt monumental i la ciutat entre els festivals de música...
01/08/2017

Inici >> Notícies >> À.Ros: “TripAdvisor torna a situar la Seu Vella com a monument excel·lent”

L’alcalde de Lleida i president del Consorci del Turó de la Seu Vella, Àngel Ros, ha assegurat que el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor aconseguit pel conjunt monumental “torna a situar la Seu Vella com a monument excel·lent”. Les opinions registrades en aquest lloc web situen la Seu en primera posició de la llista d’espais que cal visitar a Lleida.

A més, el president del Consorci ha assenyalat que “el Seu Vella Music Festival ha posicionat el monument i la ciutat entre els festivals de música del conjunt del país a l’estiu, augmentant així l’oferta turística de Lleida”. Tal i com l’alcalde ja ha anunciat, l’èxit aconseguit per aquest esdeveniment musical garanteix la seva continuïtat.

S’ha d’afegir que el Parador de Lleida, ubicat al convent del Roser, entrarà en funcionament la pròxima setmana, el dia 10 d’agost, fet que suposa també un nou atractiu per visitar la Seu Vella i la ciutat.