Facebook Youtube Twitter Instagram Ow.ly Xat
 

L’èxit aconseguit pel Seu Vella Music Festival garanteix la seva continuïtat


L’alcalde Àngel Ros destaca que s’han conquerit els objectius marcats i que es comença a treballar en la programació de l’any vinent
La Barcelona Gipsy Balkan...
30/07/2017

Inici >> Notícies >> L’èxit aconseguit pel Seu Vella Music Festival garanteix la seva continuïtat

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha anunciat que el Seu Vella Music Festival tindrà continuïtat i que el Consorci del Turó de la Seu Vella ja està treballant en la programació de l’any vinent, després de l’èxit aconseguit en aquesta primera edició, tant pel que fa a l’assistència de públic com a la satisfacció dels mateixos espectadors, músics i patrocinadors.

El paer en cap i president del Consorci del Turó de la Seu Vella ha fet balanç avui del festival, després que anit la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra s’encarregués de tancar de forma brillant el cicle de sis concerts, que s’ha celebrat aquest el juliol a la nau central de l’antiga catedral, als quals han assistit gairebé 2.000 persones.

L’alcalde Ros ha explicat que s’havien aconseguit els dos objectius marcats: aportar activitat musical a la ciutat durant l’estiu i difondre la Seu Vella en el món de la música i la cultura, en general. 

Per la seva part, el director del Consorci del Turó, Joan Baigol, ha manifestat que amb el Seu Vella Music Festival també s’havia aconseguit consolidar un festival d’estiu a Lleida, donat el grau de satisfacció de totes les parts i que des del mateix moment que es va cloure el darrer concert, els organitzadors han començat a treballar en la programació del 2018.

Baigol també ha posat èmfasi en la satisfacció per part dels patrocinadors (BMW Uncars Ponent, l’associació Amics de la Seu Vella i Odeon), que han apostat per aquesta primera edició del festival.

Pel BMW Unicars Ponent Seu Vella Music Festival han passat Andrea Motis & Juan Chamorro Quartet (2 de juliol), Roger Mas (8 de juliol), Meritxell Gené, Heura Gaya i Meritxell Cucurella-Jorba (14 de juliol), SaltLake Vocal Artist (22 de juliol), Quico Pi de la Serra i Maria del Mar Bonet (27 de juliol) i la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (29 de juliol).