Facebook Youtube Twitter Instagram Ow.ly Xat
 

El Magical Media acull el rodatge de la tv movie Amics per Sempre en el marc del Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya


-L’alcalde Àngel Ros, que ha visitat el set de rodatge, ha assenyalat que “el Magical comença a agafar velocitat de creuer en a producció audiovisual, un dels sectors de...
19/05/2017

Inici >> Notícies >> El Magical Media acull el rodatge de la tv movie Amics per Sempre en el marc del Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya

El Magical Media acull durant el dia d’avui el rodatge d’una part de la tv movie “Amics per Sempre en el marc del Centre Experimental de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya”, que hi té la seu. El film, que dirigeix el guanyador del premi Gaudí a la millor pel·lícula per a televisió Roman Parrado, narra els canvis que va viure la ciutat de Barcelona amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona. La pel·lícula s’estrenarà el dia 24 de juliol coincidint amb el 25è aniversari de la celebració dels JJOO de Barcelona.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha visitat el set de rodatge i ha assenyalat que amb aquesta producció i la que la setmana vinent es rodarà a Lleida, la versió de l’obra “Vida Privada”, de Josep Maria de Sagarra, dirigida per Sílvia Munt,” el Magical amb el Centre Experimental de Cinematografia i les Arts Audiovisuals de Catalunya està agafant una velocitat de creuer. Que en aquests moments hi hagi dues pel·licules en procès de rodatge a Lleida, avui “Amics per Sempre”, i “Vida Privada” la setmana vinent a Lleida sobre la base al Magical i el Centre Experimental de Cinematografia de Catalunya, és començar a veure la realitat de l’aposta per la indústria cultural, en el sector audiovisual, que és un sector pel qual hem apostat molt fort amb aquestes inversions a Gardeny”.

“Vida Privada”, basada en l’obra de Josep Maria de Sagarra s’està rodant aquesta setmana a Cervera i la setmana vinent el rodatge arriba a Lleida, amb la gravació en un pis del carrer Major. Dirigeix “Vida Privada” la directora i actriu Sílvia Munt. La post producció es farà al Magical. 

Els protagonistes d’ Amics per Sempre” són els actors i actrius Òscar Muñoz, Betsy Túrnez, Zoe Stein, Lluís Villanueva, Pol López, Boris Ruiz, Abraham Levy, Marta Bayarri i Ernesto Collado. A Lleida s’han gravat les darreres escenes de la pel·lícula, un film que mostra amb humor els canvis que va viure la ciutat de Barcelona. Han estat presents avui a Lleida els principals actors de la pel·lícula, Òscar Muñoz, Marta Bayarri i la jove Zoe Stein a més del director del film, Roman Parrado, i el productor de Batabat Marc Roma.

“Amics per Sempre” és una producció de de Som Batabat, Lastor Media i TV3, amb producció associada d'Impulsa Film i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, el Comitè Olímpic Internacional, el CECAAC de Lleida i Damm.