Facebook Youtube Twitter Instagram Ow.ly Xat
 

La Paeria celebra Sant Jordi amb les entitats de dones i les llars de jubilats de Lleida


L’alcalde Ros, que ha presidit la recepció al Saló de Sessions, els ha desitjat una bona jornada festiva, que diumenge omplirà els carrers de la...
21/04/2017

Inici >> Notícies >> La Paeria celebra Sant Jordi amb les entitats de dones i les llars de jubilats de Lleida

L’Ajuntament de Lleida ha organitzat la tradicional recepció a les vocalies de dones i les llars de jubilats de la ciutat amb motiu de la Diada de Sant Jordi. El paer en cap, Àngel Ros, ha desitjat una bona jornada de Sant Jordi, patró de Catalunya, i els ha convidat a gaudir de les diverses activitats i actes que s’han organitzat coincidint amb la Diada. La Paeria, seguint amb la tradició, ha fet la recepció al Saló de Sessions amb més d’un centenar d’assistents, dels col·lectius de dones i de les llars de jubilats.

El tinent d’alcalde i regidor de les Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans; el tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Joan Gómez, juntament amb els regidors Sara Mestres, Paco Cerdà, Joan Vilella i José María Córdoba han felicitat la diada, que aquest diumenge omplirà els carrers de la ciutat de roses i llibres, protagonistes de la festa.

Lleida compta amb 67 entitats de dones, de les quals 44 formen part del Consell Municipal de les Dones. Pel que fa a les llars de jubilats, hi ha 17 llars i esplais municipals amb prop de 9.000 socis.