Facebook Youtube Twitter Instagram Ow.ly Xat
 

El Parc Científic i Tecnològic de Lleida tanca un acord amb la Fundació FIWARE a la Fira CeBIT d'Hannover per crear el "Lleida Fiware Hub"


El "Lleida FIWARE Hub" que serà el quart laboratori TIC de Gardeny, permetrà l'accés a tecnologies avançades per a l'agricultura, la indústria i els...
20/03/2017

Inici >> Notícies >> El Parc Científic i Tecnològic de Lleida tanca un acord amb la Fundació FIWARE a la Fira CeBIT d'Hannover per crear el "Lleida Fiware Hub"

L'alcalde de Lleida i vicepresident del Parc Científic i Tecnològic, Àngel Ros, ha tancat amb el president de la Fundació FIWARE, Ulrich Ahle, l'acord per crear el "Lleida FIWARE Hub". Aquest centre de tecnologies s'ubicarà al Parc de Gardeny i permetrà capacitar tècnics, fer projectes i crear llocs de treball en les àrees de

Smart Agro, Smart Industry i Smart Cities. Els professionals que treballaran en el centre seran universitaris, tant projectistes com investigadors, i també tècnics d'empreses que realitzin projectes amb la Fundació FIWARE.

Aquest nou centre complementa els tres laboratoris de TIC existents al Parc: el Microsoft Productivity Lab, Google/Liquid Galaxy Lab i LleidaDrone Lab.

La Fundació FIWARE, que té la seu a Berlin, també gestiona finançament europeu per a projectes tecnològics. Els principals patrons de la Fundació són Telefònica, Vodafone, NEC i Atos.

La reunió entre Àngel Ros i Ulrich Ahle s´ha desenvolupat en el marc de la Fira tecnològica CeBIT d'Hannover. També hi han participat el director del Parc Científic, Josep Clotet, i el director de LleidaDrone Andreu Ibáñez.